ART OF DECEPTION – Ny singel

ART OF DECEPTION – Ny singel

Art of Deceptions "Lysjakt" (fra deres kommende album "Path of Trees") er ute via Rob Mules Records 27. april!

Art of Deception har nettopp vært på turné med Terrorizer og Nile, men bandet har også funnet tid til å spille en rekke andre konserter og festivaler i Europe den siste tiden. Senere i år slipper AOD sitt andre album "Path of Trees". "Lysjakt" er en fenomenal låt, knallhard og med et sinnsykt driv. Har du ikke hørt på Art of Deception – nå er det jammen på tide! Store ting kommer til skje med denne kvartetten fra Stavanger!

Art of Deception er et norsk dødsmetall-band injisert med progressive elementer og thrashy vibes. Siden 2012 har de spilt utallige headliner-show, support-konserter og festivaler, inkludert Bloodstock Open Air Festival, og åpnet for Nile og Terrorizer på den første delen av "What Should Not Been Parthed Part III"-turnéen. Andre band de har delt scene med er Kvelertak, Entombed A.D., Blood Red Throne, blant andre.

Deres debutalbum "Shattered Delusions" ble sluppet 17. juni 2016. Deres andre utgivelse "Path of Trees" kommer ut 22. juni 2018.

 

https://www.facebook.com/ArtofDeceptionofficial

Mikset and mastret av
 Martin Skar Berger ved Skar Productions
Cover art av Oda Agnore Skattum (foto)
 og Marius Ofstad (editering)

Art of Deception er:
Marius Ofstad – gitar og vokal
Sindre W. Johnsen – gitar and bakgrunnsvokal
Einar Petersen – trommer
Patrick I. Rørheim – bass