PAPA ROACH – Rockefeller, Oslo

PAPA ROACH – Rockefeller, Oslo

Det er mandag kveld og Papa Roach skal spille opp til fest i Oslo sin storstue, Rockefeller. Dette er en konsert som for mange forhåpentligvis reparerer blåmandagen. Når jeg ankommer før konserten starter føles det som et veldig glissent oppmøte, men heldigvis fylles det sakte men sikkert opp helt fram til showstart.

 REVIEW-1.jpg

PAPA ROACH at Rockefeller, Oslo 

Photo: Aleksander Espelid

Papa Roach har i en årrekke vært ansett som et av de ledende bandene innen sin sjanger, og har derfor også opparbeidet seg en solid, og trofast fanskare. Dessverre byr det på relativt dårlig lyd fra start til slutt. Dette ser derimot ikke ut til å plage det frammøtte nevneverdig, og energinivået er helt oppunder taket, selv under ”balladene” bandet byr på. 

Det er helt tydelig at de liker å spille, for her er det knapt et øyeblikk hvor noen står stille på scenen. Det er gøy å følge Jacoby der han er både høyt og lavt, og selv om vokalen kanskje ikke er like bra som den var back in the days er det veldig lite å utsette på det de leverer.

Lysshowet er også noe for seg selv. Det er jevnt over utrolig spennende  og har høy underholdningsverdi. De leverer en god blanding av klassikere og nyere låter, og alle treffer godt hjem med høy allsangfaktor. Spesielt godt tatt imot blir pubiikumsfavorittene Scars, Last Resort og Blood Brothers. Sistnevnte blir under turneen tilegnet Linkin Park og avdøde Chester Bennington.

Personlig er jeg veldig fornøyd med kvelden, og det virker som de aller fleste er enige med meg og går hjem med et smil om munnen.

 REVIEW-2.jpg

PAPA ROACH at Rockefeller, Oslo 

Photo: Aleksander Espelid