REBELLION FESTIVALS 2017

REBELLION FESTIVALS 2017

Rebellion Festivals, tidligere kjent som både Wasted og Holiday In The Sun, er verdens største uavhengige Punk festival og har de siste årene funnet sted i Blackpool i England, nærmere bestemt Winter Gardens.

Festivalen er kjent for å huse flust av klassiske Britiske Punk band. Både nye og gamle band fra både Hardcore, Psychobilly, Ska og andre alternative sjangere som er å oppdrive i dag blir å finne blant de nærmere 300 bandene som spiller i løpet av de 4 dagene festivalen varer.

Lineupen i år teller ikke mindre enn fantastiske 345 band og det er en imponerende lineup de har klart å booke også i år. Vi nevner godbiter i fleng: SHAM 69, PENNYWISE, ANGELIC UPSTAIRS, UK SUBS, ANTI NOWHERE LEAGUE, TOYAH, PETER AND THE TEST TUBE BABIES, SUBHUMANS, VICE SQUAD, ANTI PASTI, THE CASUALTIES, CHAOS UK, THE VIBRATORS og THE VIOLATORS.

Rebellion er en innendørsfestival og har derfor ingen campingtilbud som så mange sommerfestivaler har, men Blackpool, som i sin tid var ment som Englands svar på Las Vegas, har flere hoteller og hosteller enn de fleste av oss kan telle til, så et sted å bo burde ikke være noe problem å finne for de som gidder å ta seg en kjapp tur innom Hostelworld for å finne seg et krypinn til en billig penge.

Winter Gardens er et stort innendørs festivalområde, med 7 scener, hvor Empress Ballroom er den største. Det er også massevis av stands, barer og matboder å finne inne på området.

Konsertene starter mellom 12 og 13 hver dag, men av andre ting å ta seg til er det b.la. kunstutstilling og Punk Rock Bingo, samt John Robbs Literary Festival som ble arrangert for første gang i 2010, med spoken word, poesilesning osv.

Fly: www.ryanair.com

Hotell: www.hostelworld.com

 

 

Rebellion_logo.jpg