OBSOLETE INCARNATION – Eradication of Society

OBSOLETE INCARNATION – Eradication of Society

Obsolete Incarnation er et tysk death metal band av den mer brutale sorten. Bandet ble startet i 2009 og «Eradication of Society» er dere andre EP. De har i tillegg en fullengder på samvittigheten. Musikals sett er dette en mer utviklet og variert form for brutal death metal / grindcore enn hva band som for eksempel Rotten Sound driver med. Ikke helt ulikt de to bandene musikalsk, selv om Rotten Sound kategoriseres som grindcore mens Obsolete Incarnation har stempelet brutal death metal på seg.

For å ha en mulighet til å skille seg litt ut fra den enorme mengden aktive band i dag, må et band minst ha noen gode låter og en god vokalist. Det har Obsolete Incarnation. Spesielt bandets vokalist Sven Blättermann har en intensitet i vokalen sin som driver låtene uten at man blir sliten av den. Det er en egenskap ikke alle extreme metal vokalister har. Det faktum at Herr Blättermann har det, løfter Obsolete Incarnation til et enda høyere nivå. Han har meget god growl, en glimrende skrikevokal og over the top pig voice. Og ikke nok med det, han varierer de nevnte vokaltypene godt og bruker vokalen som et instrument.

Obsolete Incarnation er noe av det bedre jeg har hørt innenfor denne sjangeren og de fortjener all den oppmerksomhet og skryt de kan få. Bør absolutt sjekkes ut om du liker god og brutal death metal.

https://www.facebook.com/obsoleteincarnation

https://obsoleteincarnation.bandcamp.com/

http://www.risingnemesisrecords.de/