MOTORPSYCHO klar for utsolgt konsert på hjemmebane

MOTORPSYCHO klar for utsolgt konsert på hjemmebane

VERKSTEDHALLEN
(Trondheim)

 

24. mai 2017
(Dørene åpner kl 21:00)

 

MOTORPSYCHO
 
 
 

KONSERTEN ER FORLENGST UTSOLGT!!

 

Facebook Event

18 år leg plikt

 

 Motorpsycho_17.jpg

MOTORPSYCHO

Motorpsycho er et rockeband fra Trondheim, som ble startet i 1989. Bandet består av Bent Sæther på bass og vokal samt Hans Magnus «Snah» Ryan på gitar og vokal.

Gruppens navn er hentet fra en film av Russ Meyer. Alle medlemmene har spilt i og medvirket i flere andre band og musikkprosjekter, både før og etter Motorpsycho ble startet. Motorpsycho har aldri vært redd for å benytte seg av gjesteartister, både på konserter og i studio, blant andre Deathprod, Anneli Drecker, Baard Slagsvold (Tre Små Kinesere) var fast medlem i gruppa over lengre tid, Jaga Jazzist, Strings Unlimited, med flere. Kim Hiorthøy har designet de fleste av bandets albumomslag.

Musikken deres kan best beskrives som en eksperimentell blanding av psykedelisk rock, vanlig rock, jazz, metall og punk. De er kjente for å lage variert musikk, og varierer stil mellom plateutgivelsene. Den av platene som kanskje utmerker seg mest i slikt henseende er The Tussler, en fullverdig country-plate bandet laget delvis fordi Gebhart hadde fått seg banjo, delvis "for å bevise at country & western er noe mer enn den musikken foreldrene våre nesten drepte oss med i bilen i sommerferiene".