PERIPHERY besøker Vulkan Arena (14/5)

PERIPHERY besøker Vulkan Arena (14/5)

VULKAN ARENA
(Oslo)

 

14. mai 2017
(Dørene åpner kl 20:00)

 

PERIPHERY
 
 
+
 
THE CONTORTIONIST
(Special Guests)
 
 
+
 
DESTRAGE
(Special Guests)

 

 

 

C.C. NOK 250,-

18 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her eller i døra

 

 Periphery_17.jpeg

PERIPHERY

Det amerikanske, progressive metalbandet Periphery kommer til Vulkan Arena i mai med det nye albumet Periphery III: Select difficulty! Bandet ble dannet allerede for ti år siden, men slapp sin selvtitulerte debut først i 2010. Deretter fulgte de opp med den ytterst flotte “Periphery II: This Time It’s Personal” i 2012. Bandet slapp i 2015 to studioalbum samme dag! “Juggernaut: Alpha” og “Juggernaut: Omega” så dagens lys i januar 2015, og debuterte på kruttsterke 15. og 16. plass på Billboard!