WOLFHEART på trønderbesøk (6/5)

WOLFHEART på trønderbesøk (6/5)

GOOD OMENS
(Trondheim)

 

8. mai 2017
(Dørene åpner kl 20:00)

 

WOLFHEART
 
 
+
 
STRANDHUGG
(Support)
 
 

 

C.C. NOK 150,-

20 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her eller i døra

 

 Wolfheart_17.jpg

WOLFHEART

De finske metallkrigerne i WOLFHEART kommer endelig tilbake til Trondheim, etter at de spilte fletta av de fremmøtte under Trondheim Metal Fest 2014!

Wolfheart slapp nylig sitt tredje album "TYHJYYS" på Spinefarm/Universal og er nå på Europaturne med Isomnium, og på sin "fridag" har Wolfheart valgt å ta turen tilbake til Trondheim, så her er det oppmøteplikt!

Billettene kommer til å gå unna, så vi anbefaler å kjøpe på forhånd. Vel møtt!

 

STRANDHUGG

Strandhugg leverer mørke rytmer, massive riff, fyldige melodier og brutale vokallinjer, fremført med en energi som smitter publikum. Med tekster inspirert av norrøn mytologi, og musikk inspirert av moderne groovemetal, presenterer Strandhugg den nye sjangeren "Neo Viking Djentmetal"! I løpet av Strandhugg’s 5 år som band har de fremført flere konserter i året rundt om i Norge, vært på turne i Øst-Europa og spilt i et par konserter England. I 2014 slapp bandet debutalbumet , Norn. Siden da har bandet fremført flere konserten i året rundt om i Norge, vært på turne i Øst-Europa og spilt flere konserter i England. November 2016 kom Strandhugg med sitt andre album ‘Kyn’, som de har fått gode tilbakemeldinger fra av blant annet Metal Temple, All About the Rock og Rocking Charts. Bandet jobber for tiden med innspilling av ny singel. Mer info om utgivelse av denne kommer senere.