HIDEOUS DIVINITY – Adveniens

HIDEOUS DIVINITY – Adveniens

Italienske Hideous Divinity ble startet opp i Norge i 2007, men har aldri hatt noe annet enn italienske medlemmer. Eneste gjenværende grunnlegger av bandet, Enrico Schettino, flyttet tilbake til Italia etter noe år og fikk med seg nye medlemmer der. Tre album er det blitt på gutta, som musikalsk befinner seg i den mer tekniske delen av brutal death metal. Liker du Nile, vil du nok like Hideous Divinity. Det er minst like brutalt, like raskt, samme type temposkift og masse god kjapp tromming, samme mørk god growl som Dallas Toller-Wade men uten det typiske egyptiske soundet som Nile har. Det er langt mindre stemningsfullt, men desto mer teknisk og brutalt. Det er også visse likhetstrekk til polske Hate på en del av de raskere riffene. Det er variert, det er diggbart og det er såpass bra at dette er ei death metal skive du bør ha i samlinga di.

Kollega Matt Coe skrev i sin anmeldelse av den forrige skiva «Cobra Verde» at den blir en «tough act to follow». Jeg mener Hideous Divinity har klart det og leverer sitt beste album til nå med «Adveniens». Gull.

http://www.facebook.com/hideousdivinity

http://www.indiemerch.com/uniqueleader/