Har bandet ditt lyst å spille på Tons of Rock?

Har bandet ditt lyst å spille på Tons of Rock?

Tons of Rock inviterer til konkurranse om plass på scenen!

Å få spille på en stor festival utendørs er mange bands store drøm. Å få dele plakat med med verdens største rockeband som SLAYER, FIVE FINGER DEATH PUNCH, BLINK-182, SATYRICON, TNT, AIRBOURNE og ENSLAVED forblir stort sett med drømmen. Men nå gir Tons of Rock norske band mulighet.

– Sammen med våre samarbeidspartnere Jack Link’s Beef Jerky og Metal Hammer Norway har vi laget årets råeste konkurranse for deg som spiller i band! Sier bookingsjef Jarle Kvåle.

Norges største rock og metal festival, Tons of Rock, er fullbooket, men nå kan ditt band få muligheten til å spille på samme festival som band som Slayer, Five Finger Death Punch, Blink-182, Sabaton, Emperor, Satyricon og mange flere.

Solid premie
Ikke nok med at du får spille på Tons of Rock, om ditt band blir plukket ut vil bandet også få 10 000,- kroner i premie fra festivalens samarbeidspartner Jack Link’s Beef Jerky og intervju i Metal Hammer Norway.

Hvordan gå frem?
Send en lenke til video på maks 30 sek til: tons2017@metalhammer.no Det kan være et live klipp, en del av en video, en hilsen, eller kanskje noe enda mer spennende.  Det er bandet som bestemmer hvordan de vil presentere seg.
Frist for innsendelse 23. april.

Vinneren kåres av publikum og fagjury
Tons of Rock plukker ut et godt utvalg av de innsendte bidragene som deretter blir offentliggjort for publikum. Publikum stemmer frem sin favoritt. De fem mest populære hos publikum blir så presentert for en jury som kårer årets vinner.