ALFAHANNE – Det Nya Svarta

ALFAHANNE – Det Nya Svarta

Alfapocalyptic rock….

Svenske Alfahanne svikter ingen når de nå slipper album nummer 3, det er nemlig fortsatt herlig mørk og dyster dommedagsrock som gjelder. Bandet, som etter en EP sammen med Shining smalt til med en smått legendarisk debut i 2014, fortsetter sin misjon om å gjøre rocken farlig igjen, noe de i stor grad lykkes med, gjennom sin smått unike måte å mikse sammen klassisk rock med elementer fra black metal og punk.

Dolk fra Kampfar og Sanrabb fra Gehenna er med som gjester denne gangen, og de to føyer seg dermed inn på en allerede imponerende gjesteliste fra tidligere album, en liste som blant andre inkluderer Niklas Kvarforth (Shining), Spellgoth (Horna), samt Rogalands store sønn, Erlend Hjelvik (Kvelertak)

Denne skal du ha i samlingen, sammen med de to forrige,  kjøp inn en palle øl mens du er i gang, Alfahanne på anlegget blir man nemlig garantert tørst av…

https://www.facebook.com/alfahanneofficial/