THE DOGS klare til å feire årets album på Rockefeller (8/4)

THE DOGS klare til å feire årets album på Rockefeller (8/4)

ROCKEFELLER
(Oslo)

 

8. april 2017
(Dørene åpner kl 20:00)

 

THE DOGS
 
 
+
 
VÄSTERBRON
(Special guest)
 
 
+
 
PRESIDENT FETCH
(Special guest)

 

 

C.C. NOK 275,-

20 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her eller i døra
(Få billetter igjen)

 

 TheDogs_17.jpg

The Dogs are back in town!
The Dogs har markert seg som et av de mest hardtarbeidende bandene i Norge de siste årene, med et utall utgivelser og livejobber. 2016 var intet unntak. Fire singler, et studioalbum, et livealbum og fulle hus over det ganske land. I tillegg rakk de å varme opp for Bruce Springsteen i Frognerparken foran 37.000 publikummere og legge ut på en lengre turne i Europe med Kvelertak. For å toppe det hele mente Hissig.no at det var The Dogs som sto bak fjorårets beste konsert og ga denne begrunnelsen:

«Kjenner jeg fortsatt drar på smilebåndet når tankene streifer konserten med The Dogs på John Dee i februar. Var ingen mangel på stemning fra verken publikum eller band. Med en av landets beste liveartister bak spakene, og et lokale i så svett stemning er det ingen tvil om at dette er den beste konsertopplevelsen for min del i år.

Ingen grunn til å hvile på laurbærene av den grunn. 2017 er sparket i gang (som fjoråret og årene før det) med et splitter nytt album; «Death By Drowning», som allerede har høstet glimrende kritikker.

Panorama – 6/6 – «Det er noe ved inderligheten i ordene som får det til å kime i hjertet mitt»
VG – 5/6 – «Så intenst at man neste feller tårer»
Dagbladet – 5/6 – «Ingen drukningsfare for de musikalske kjøterne»
Feedback 5/6 -«En makeløs bastardrase innen rocken»
Hamar Arbeiderblad – 5/6 – «Perfekt fra The Dogs»
Fædrelandsvennen – 5/6 – «En helt særegen ærlighet»
Gaffa – 5/6 – «Legger lista høyt for musikkåret som kommer»
Hissig! – 95/100 – «Temperaturen er skyhøy»
Musikknyheter 8/10 – «Vel dypp meg i melk og kall meg en kjeks»
Garagerocktopia – «On Death by Drowning the band has succeeded masterfully»

Frontmann Kristopher Schau sier følgende om konserten på Rockefeller:

«Dette føles selvsagt som DEN store 2017. Når vi har vært såpass klønete å kalle førstesingelen for «OSLO» så er det jo denne kvelden alt må sitte. Forrige gang vi gjorde Rockefeller hadde vi dessuten med oss både Ebbot Lundberg og Baby In Vain som support, så vi kan ikke være noe dårligere denne gangen. Mange navn på blokka, men vi får komme tilbake til hvem det blir. Ting skal jo bare gå oppover, så vi får gjøre det så gigantomant som mulig.»

Med seg som special guests denne gangen har de Västerbron og President Fetch.