KAL-EL & JUICYFUR spiller i Haugesund på lørdag

KAL-EL & JUICYFUR spiller i Haugesund på lørdag

BAKGÅRDEN
(Haugesund)

 

8. april 2017
(Kl 21:30)

 

 

KAL-EL
 
+
 
JUICYFUR
 
 
 

 

 

C.C. NOK 250,-

18 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her

 

 Kal-El_17.jpg

Kal-El en en norsk stoner metalgruppe fra Stavanger. Gruppa ble startet i 2012 av Ståle Rodvelt (The Captain), Rolf Thore Eilertsen (Roffe), Bjørn Harald Stornes (Bjudas) og Vegar Thorsen (Vekthor). Gruppas tekster er science fiction-relaterte og er basert på noveller The Captain skriver. Plateomslagene er også preget av science fiction inspirert kunst sammensatt av billedkunsneren Mr Voetmann (Kai Voetmann Simenstad).

9. februar 2013, ga gruppa ut sin første EP med «Dark Moon Voyage», som ble liggende som beste nykommer i sjangeren rock på NRK Urørt i flere uker. Kort tid før utgivelsen sluttet Vegar Thorsen i gruppa og ble erstattet av Elisabeth Anette Thompsen (Liz). I 2014 signerte gruppa ny platekontrakt med det italienske plateselskapet Wormholedeath Records, og ga ut gitt første album Pakal, 27. mai samme år. Etter et år med Wormhole Death Records, bestemte Kal-El seg for å forlate plateselskapet til fordel for det mer stonerrelaterte selskapet Setalight Records fra Tyskland. Wormholedeath hadde da valgt å legge seg på en mer ekstrem- og opera metallinje, noe som Kal-El mente de ikke kunne være en del av. Kal-El ga ut sitt andre album, «Ecosphere» 22. august 2015.

 

Juicyfur er rock’n’roll. Hardtslående, deilig, groovy rock’n’roll.

Trioen fra Haugesund har spilt sammen siden 2010, og på denne tiden gitt ut to trespors-EP’er i egen regi, samt spilt en rekke konserter i Stavanger, Haugesund og Bergen. Juicyfur er skapt for scenen. Med musikk som fenger, musikere som sjarmerer, gir alt, og med en scenetilværelse som trekker publikum frem – blir kvelden en sikker suksess, og ikke minst natten deretter. Bandet består av Arild Pensgaard på trommer, Daniel Dahle Johansen på elektrisk gitar, Øyvind Salvesen Tømmernes på hammond orgel, samt Martin Frøland på vokal og elektrisk bassgitar. Arild Pensgaard forlot bandet i 2014 og ble erstattet av Kenneth Kolås.

 

KAL-EL

JUICYFUR

BAKGÅRDEN