CHILDREN OF BODOM på Oslobesøk (3/4)

CHILDREN OF BODOM på Oslobesøk (3/4)

ROCKEFELLER
(Oslo)

 

3. april 2017
(Dørene åpner kl 20:00)

 

 

CHILDREN OF BODOM
 
+
 
FOREVER STILL
(Support)
 
 
+
 
ONI
(Support)

 

 
 
 

 

 

C.C. NOK 315,-

18 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her

 

 ChildrenOfBodom_17.jpg

Children Of Bodom spiller mørk metal fra de dype finske skoger. Med hardt tempo og teknisk briljering dundret de inn i folks bevissthet med debuten «Something Wild» i 1997, og det er 20-årsjubileet til nettopp denne utgivelsen som skal feires på denne turneen. De mikser melodisk death metal og power metal, og har etablert seg blant eliten av verdens mest briljante metal-musikere. Children Of Bodom er aktuelle med sitt niende album, «I Worship Chaos», som bl.a. har fått 4/5 av AllMusic: «This band still has very sharp teeth, a nasty disposition, and a hell black sense of humor».

 

CHILDREN OF BODOM

FOREVER STILL

ONI

ROCKEFELLER

LIVE NATION