HYMN på Trondheimsbesøk (31/3)

HYMN på Trondheimsbesøk (31/3)

FRU LUNDGREEN
(Trondheim)

 

31. mars 2017
(Dørene åpner kl 20:00)

 

 

HYMN

 
 
+
 

 
BARREN WOMB
(Support)

 

 

C.C. NOK 170,-

20 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her


 

HYMN

HYMN fra Oslos undergrunn har banet seg vei med deres vegg av forsterkere, hardtslående tromming og ukonvensjonelle tilnærming til lyd og tonalitet.

Siden starten i tidlig 2013 har duoen holdt en blyfot på gasspedalen og spredt sin rå og brutale Doom over den norske Rock-/Metal-scenen. Ved å dele scener med band som Windhand, Eagle twin, Uzala, Enslaved, and Belzebong, turnere Europa, og spille på noen av de største festivalene i Norge (Høstsabbat, Øyafestivalen), har HYMN vokst seg til å bli et av Norges høyeste og mest hardtslående liveband til dags dato.

Debutalbumet deres "Perish" slippes tidlig 2017 på finske Svart Records, og det tohodede monsteret er nå klar til å legge ut på veien med sin kalde, aggressive Doom, spilt med kun fire hender.

 

BARREN WOMB

Siden sin spede begynelse på tampen av 2011 har den finsk-norske duoen Barren Womb holdt helvete med sitt fandenivoldske oppkok av Punk ‘n’ Roll og Svart Countrystøy.

Gjennom utrettelig turnering har bandet knust seg vei inn i undergrunnen og fått et velfortjent rykte på seg for å være en forrykende liveopplevelse. Her piskes blodsprengte gitarer sammen med bombastiske trommer for å danne bakteppe til snerrende dommedagsprofetier og historier fra livets skyggeside. To høres ut som ti når primitiv dynamikk og riffets kraft utnyttes til det fulle.

Duoen har tidligere turnert USA og Europa flere ganger, hvor de har delt scener med blant andre Entombed A.D, Voivod, Deafheaven, NoMeansNo og Årabrot, og spilt på festivaler som SXSW, Tallinn Music Week, Øya og Pstereo.