ASKING ALEXANDRIA til Rockefeller (23/3)

ASKING ALEXANDRIA til Rockefeller (23/3)

ROCKEFELLER
(Oslo)

 

23. mars 2017
(dørene åpner kl 20:00)

 

ASKING ALEXANDRIA
 
+
 
THE WORD ALIVE
(Special guest)
 
 
+
 
BOHEMIAN GROVE
(Special guest)

 

 
 
 

 

 

C.C. NOK 275,-

18 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her eller i døra

 

 AskingAlexandria_17.jpg

Dagbladets Torgrim Øyre rapporterte treffende fra det britiske metalcore-bandet Asking Alexandrias konsert på Hove i 2013: «Bandet høres ut som en blanding av Meshuggah og Linkin Park, noe som innebærer heftige riffsalver ispedd doser med industriell elektronika og noen fløyelsmyke vokalfraser … Lyden er så massiv du blir fysisk filleristet, riffene avleveres med en presisjon en snikskytter verdig …»

Millioner av fans la sin elsk på Asking Alexandria med albumene «Stand Up and Scream» i 2009, oppfølgeren «Reckless & Relentless» i 2011 som nådde 9. plass på Billboard 200, og «From Death to Destiny» som debuterte på 5. plass i 2013. På det tredje albumet eksperimenterte bandet mer og hentet elementer fra klassisk heavy og rock. Bandet prydet forsiden på Metal Hammer og Kerrang! og turnerte med Guns N’ Roses, Avenged Sevenfold, Korn og Slipknot.

Siden den gang har bandet innledet et nytt kapittel, da vokalist Danny Worsnop har sluttet. Deres nye og fjerde album «The Black» representer en ny start og et band som ifølge seg selv er større, modigere og mer inspirert enn noensinne. For å erstatte Worship tok bandet en «Turbo» og henvendte seg til en fan. Den ukrainske sangeren Denis Stoff covret en rekke Asking Alexandria-låter i sin egen YouTube-kanal, og gitarist Ben Bruce sendte ham en henvendelse.

– Da jeg først så ham på YouTube hørtes det akkurat ut som Danny, og det var så merkelig. Så fort han hadde sendt den første demoen, føltes det som om det ikke var noe nytt medlem i bandet. Det er som om det alltid har vært meningen, sier Bruce om Stoff, som fikk sin ilddåp foran 30.000 mennesker på Rock for People-festivalen i Tsjekkia.

 

 

 ASKING ALEXANDRIA

THE WORD ALIVE

BOHEMIAN GROVE

ROCKEFELLER

LIVE NATION