Programmet til BRYNEROCKEN 2017 er komplett

Programmet til BRYNEROCKEN 2017 er komplett

BRYNEROCKEN 2017 er ferdigbooket og billettsalget er i gang. Øverst på plakaten i år finner vi finske BATTLE BEAST og Norges beste prog metal band PAGANS MIND. Begge disse spiller lørdagen. På fredagen blir Iron Maiden, Judas Priest, Rainbow, Sex Pistols og AC/DC hyllet med hvert sitt tributeband. Early bird billettene er lagt ut for salg i en begrenset periode. Er du tidlig ute og kjøper billett innen søndag kveld, er du med i trekningen av 2 stk Brynerocken hoodie.

 

Brynerocken 2017! Early Bird billetter er i salg! Rabbatert pris frem til søndag kveld. Fra mandag er det full pris på festivalpass!! Alle som kjøper Early bird billett er med i trekning av 2 stk Brynerocken 2017 hoodie. Finnes i "alle" størrelser"

Brynerocken_Bands_17.jpg
 

Fredag 15 september (Tribute Night)

Iron Maid’em (Iron Maiden)
Painkiller (Judas Prist)
Blackbow (Rainbow)
Filth And The Fury (Sex Pistols)
Bon/Scotch (AC/DC)

Lørdag 16 september

Pagans Mind
Battle Beast
Sea Of Dreams
Kal-El
Vuyk

 

https://www.linticket.no/page/no/20/187/699

https://www.facebook.com/events/325759841156776/?ti=icl