SWANS til Oslo (8/3)

SWANS til Oslo (8/3)

ROCKEFELLER
(Oslo)

 

8. mars 2017
(dørene åpner kl 20:00)

 

SWANS
 
+
 
LITTLE ANNIE
(Support)
 
 
 

 

 

C.C. NOK 365,- + avgift

20 år leg plikt

 

Facebook Event

 

Billetter kjøper du her eller i døra

 

 Swans_17.jpg

Swans, selve pionerene innen industriell og mørk postpunk, er klare for Rockefeller 8. mars.

Swans var i utgangspunktet aktive fra 1982 til 1997, men gjorde i 2010 et etterlengtet comeback. Etter gjenoppstandelsen har bandet gitt ut de tre ekstremt kritikerroste platene «My Father Will Guide Me Up a Rope to the Sky» (2010), «The Seer» (2012) og «To Be Kind» (2014).

Vi gledet oss stort til oppfølgeren «The Glowing Man» – annonsert som det siste albumet denne inkarnasjonen av Swans gir ut. Swans skuffet selvsagt ikke. 8.1 av Pitchfork sier sitt: «The love in Gira’s music is as terrible as it is beautiful, a wrenching act of spiritual determination. Swans make this sound effortless, though, in a fitting end to a remarkable chapter of their career».

Michael Gira har også hintet kraftig om at denne turneen blir siste muligheten til å se denne versjonen av Swans live.

 

SWANS
Facebook

LITTLE ANNIE
Facebook