NEOPLASMA – Bergen – Inside

NEOPLASMA – Bergen – Inside

Ashes of Her Memory fra Sotra har hatt en hard livstid med lange pauser og lengre perioder hvor bandet har vært nede for telling. "Ashes" har til tross for dette klart å komme seg til enden av en lang tunnell, og klart å bli et aktivt, sterkt og relativt relevant metalcore band i Bergen igjen. Kanskje en litt merkelig, og ihvertfall interessant team up med Neoplasma. Uansett hvordan man ser på det, så leverte Ashes et fullstendig adekvat show og publikum koste seg godt til musikken. De spilte tight og det aller meste satt. Alt i alt en fornøyelig opplevelse.

Når en snakker om band som har hatt harde perioder hvor bandet har vært inaktivt, så er Neoplasma et av bandene de fleste (ihvertfall unge) metalheads i Bergen vil tenke på. "Neo" har vært et av-og-på prosjekt siden 2008, men har etter mange år i dvale kommet ut med et solid album av typen progressiv death metal.

Live-messig er det få andre band som er så unge som Neoplasma som kan sammenliknes. Bandet viser at de ikke har mistet energien, og at de bare er blitt bedre teknisk. Det er tight og bandet har fullstendig kontroll på sitt publikum. De nye sangene resonerer veldig bra med publikum, og bandet hiver også inn en og annen klassiker fra "gamle dager".

Til syvende og sist leverer Neoplasma et bunnsolid show, som er over all forventing, selv om forventingene var høye. Vi kan bare håpe at dette ender med at bandet fortsetter sin aktivitet fremover, fordi Norges metalscene har godt av et aktivt Neoplasma!