INFANT DEATH – Violent Rites

INFANT DEATH – Violent Rites

Hommelvikas speed kings Infant Death har sluppet sitt nye album «Violent Rites». Kjenner jeg disse gutta rett, har albumet vært ferdig lenge. Men men, det gjør ingenting, for nå er skiva tilgjengelig for alle sammen. Det betyr en ny dose med full fart og tonnevis med kjappe infernalske riff, spinnville gitarsoloer, onde vokale utbrudd og skrik og temposkift (til en viss grad) i full dressur. Kort sagt, en halvtime med mer eller mindre kontrollert kaos i beste Humleviken-stil.

I forhold til forgjengerne «War» og «Total Hell» er dette enda raskere, enda litt mer kaotisk, en smule mer krevende å spille og definitivt litt mer slitsomt å høre på i lengden. Det er litt mer blackthrash denne gangen. Litt mørkere enn tidligere, men fortsatt kjapt og infernalskt. Riffene på et par av låtene, «Mutilation Hammer» og «False Prophecies», har litt sånn Immortal-ish over seg og gir skiva enda et hakk med mørke. Så mye mer er det rett og slett ikke nødvendig å skrive om «Violent Rites». Skiva er konge god og sjansen for at blackthrashfans i hele verden vil like denne, er enorm. Kan ikke gjøre annet enn å glede meg til jeg får hørt disse låtene i en livesetting.

https://www.facebook.com/InfantDeath