WIRED ANXIETY – The Delirium of Negation

WIRED ANXIETY – The Delirium of Negation

Indisk death metal eller indisk metal generelt har vokst de siste årene og det har dukket opp flere gode band. Det er i hovedsak thrash og death metal bandene undertegnede har lagt merke til, og denne gangen er det death metal bandet Wired Anxiety som skal en liten tur under lupen.

Wired Anxiety ble dannet i Mumbai for sju år siden og «The Delirium of Negation» er deres andre EP. Jeg har ikke hørt hele den første EP-en, men jeg har vært innom et par av låtene og funnet ut at de var bittelitt mer thrasha på den. På den siste har de overprodusert skiva litt på lik linje med det Decapitated gjorde på sin «Nihility». Det er vel også visse spor på at inderne er lettere inspirert av polakkene. Det er heller ingen tvil om at inderne har et godt stykke igjen før de når det nivået Decapitated hadde på den tiden.

Brutal og tempovarierende teknisk god death metal er hva Wired Anxiety gir oss. Vokalen varierer mellom mørk growl og pigscream som passer godt til musikken. En og annen gitarsolo dukker også opp. Også der er kvaliteten god. Skulle ønske det var mer enn de fire låtene, for dette er godt over middels bra. Ser frem til en eventuell fullengder en gang i fremtiden.