ADE – Carthago Delenda Est

ADE – Carthago Delenda Est

Ade er et italiensk death metal band som ble dannet i 2007. Base for bandet er i hovedstaden Roma og «Carthago Delenda Est» er bandets tredje fullengder. Musikken deres forklares som en mix mellom Fleshgod Apocalypse, Hour of Penance, moderne Behemoth og en liten dose Nile og noe annet. Jeg er ikke helt enig i alt, men kan forstå sammenligningene. Det er litt for mye keyboards for min del. Det er brutalt som faen og tempoet varieres, men stort sett foregår det hele i mid- og midtempo pluss. Triggede blast beats, brutale riff og en mørk god growl er blant hovedingrediensene. Låtene er varierte, men likevel en smule kjedelige. Ikke helt der oppe blant de nest beste, men greit nok. Ser på internettet at deres forrige «Spartacus» har fått veldig gode kritikker all over. Mulig denne får det også, og det er faktisk godt mulig. Ade spiller teknisk meget bra, men jeg tror du må være fan av akkurat denne typen death metal for å kunne like det.

https://www.facebook.com/adelegions

http://xtreemmusic.com/