BRUTAL ASSAULT 2016

BRUTAL ASSAULT 2016

BRUTAL ASSAULT er en av de største metalfestivalene i Øst-Europa og blir i år arrangert for 21. gang. Festivalen er lokalisert på en nedlagt militærfort/forlegning ca 13 mil øst for hovedstaden Praha og det er rimelig enkelt å reise dit. Både SAS og Norwegian har faste flyruter fra Norge til Praha. Fra Praha til Jaromer går det både buss og tog. 

BRUTAL ASSAULT ble utvidet til en firedagersfestival i 2014 og de har hele 110 band på plakaten i år. BEHEMOTH, MASTODON og MINISTRY er headlinere og denne tsjekkiske perlen av en metalfestival kan by på haugevis med andre gode band.

Med den sterke eurokursen for tiden, koster et festivalpass til BRUTAL ASSAULT ca 760 norske kroner (€80) og det er fortsatt muligheter for å skaffe seg billetter. Til tross for valutakursen, er dette fortsatt et veldig godt og rimelig alternativ til de store og dyrere og gjerne tidlige utsolgte festivalene som Wacken og Hellfest.

ABORTED, ANGELCORPSE, ARCH ENEMY, ARCHGOAT, CATTLE DECAPITATION, CORONER, DARK FUNERAL, DARK TRANQUILLITY, DESTRUCTION, DYING FETUS, EXODUS, GOJIRA, GRAVE, GRUESOME, HOLY MOSES, IMMOLATION, MGLA, MOONSPELL, NEUROSIS, OBITUARY, OBSCURA, REBAELLIUN, SEPTICFLESH, SHINING,, SIGH, TESSERACT, VEKTOR, VENOM INC og VOIVOD burde være mer enn nok for å trekke mye folk til Jaromer helt nord i den Tsjekkiske Republikk neste helg.

1349, ABBATH, IHSAHN, IN THE WOODS…, LEPROUS, SATYRICON, SLAGMAUR og TAAKE er årets norske innslag i lineupen til BRUTAL ASSAULT.

 
BrutalAssault_Bands_16.jpeg