DEATH ANGEL – The Evil Divide

DEATH ANGEL – The Evil Divide

Bay Area thrasherne i Death Angel bør være kjent nok for de fleste og i stedet for å bruke tid på bandets historie, hopper vi rett på deres nye skive kalt "The Evil Inside". Bandets åttende studioalbum har 10 låter på totalt 45 minutter. En variert og variabel skive. Noe er veldig bra, noe bra og noe er ikke fullt så bra.

Åpningslåta "The Moth" hopper mellom kjappriffing til rolig midtempo og er utvilsomt skivas store høydepunkt. Ei skikkelig rockefotlåt. Skulle ønske bandet laget flere slike låter og lurer egentlig veldig på hvorfor de ikke gjør det. «Hatred United, United Hate» er nesten der og andrelåta «Cause for Alarm» har tempoet, men mangler det gode riffet. Noen låter som for eksempel «Lost» er ren heavy metal med veldig lite trykk på metal. Nesten hard rock vil jeg heller si. Synd at et thrash metal band som Death Angel skal synke så lavt.

Det er lagt mye mer trykk på syngingen til Mark Osegueda denne gangen. Han synger ganske bra. Det er ikke det, men Bay Area thrash skal være mer riff og mindre «pensynging». Jeg liker det ikke, men regner nesten med at andre gjør det. Legger åpningslåta «The Moth» til i spillelista mi på Spotify og det får bli siste ordet herfra om «The Evil Divide».

 https://www.facebook.com/deathangel

http://www.nuclearblast.de