MALEVOLENT CREATION – Slipper Envenomed på nytt

MALEVOLENT CREATION – Slipper Envenomed på nytt

MALEVOLENT CREATION – et av planetens lengstlevende death metal band vil slippe en remastret versjon av sitt syvende album "Envenomed". Skiva ble originalt utgitt av Arctic Music i 2000 og kun på CD. I løpet av året vil Repulsive Echo Records gi ut skiva på nytt med helt ny coverart og med bedre lyd. Og ikke minst, den kommer på både CD og Vinyl. Det vil kun bli utgitt 500 eksemplarer av hver. Mer info kommer…..

Pil.gif

 

MALEVOLENT CREATION

MalevolentCreation_16.jpg

BIOGRAFI:

MALEVOLENT CREATION er et amerikansk death metal band som ble dannet tilbake i 1987 i byen Buffalo, New York.Med i lineupen fant man vokalist Brett Hoffmann, gitaristene Phil Fasciana og Jeff Juskiewicz, bassist Jason Blachowicz og trommeslager Mark Simpson. Det er kun Phil Fasciana som har vært med hele tiden mens Brett Hoffmann er inne i sin tredje periode og Jason Blachowicz er i sin fjerde. Det har vært veldig mange utskiftninger i bandet og spesielt trommeslagere har bandet vært en storforbruker av.

MALEVOLENT CREATION slapp sitt debutalbum "The Ten Commandments" i 1991 og har totalt gitt ut 12 fullengdere. Mange eksperter mener bandet hadde mest suksess med sine første album før en periode med mindre gode skiver kom. Fjorårets "Dead Man’s Path" høstet derimot mange gode kritikker og gjør naturlig godt for et band som har slitt litt i moderne tid.

 

LINEUP:

Brett Hoffmann – vokal
Phil Fasciana – gitar

Gio Geraca – gitar
Jason Blachowicz – bass
Justin DiPinto – trommer

Pil.gif


 malevolent_creation.gif

DISKOGRAFI:

"The Ten Commandments" (1991)
"Retribution" (1992)
"Stillborn" (19939
"Eternal" (1995)
"In Cold Blood" (1997)
"The Fine Art of Murder" (1998)
"Envenomed" (2000)
"The Will to Kill" (2002)
"Warkult" (2004)
"Doomsday X" (2007)
"Invidious Dominion" (2010)
"Dead Man’s Path" (2015)

 

ENVENOMED:

 

MalevolentCreation_Envenomed_2016.jpg
MALEVOLENT CREATION
"Envenomed"
 
Repulsive Echo Records 2016
"Homicidal Rant"  
"Night of the Long Knives"  
"Kill Zone"  
"Halved"  
"Serial Dementia"   
"Bloodline Severed"  
"Pursuit Revised"  
"Conflict"   
"Viral Release"  
"The Deviant’s March"  
"Envenomed"
 
 
Limited to
500 LP’s
500 CD’s
 

 

 

Pil.gif
 
 
 
 

LIVE VIDEO

 

Pil.gif

 

 

https://www.facebook.com/groups/3277965622