INFECTION – Acrotomophile Mutilator

INFECTION – Acrotomophile Mutilator

Infection er et semibrutalt death metal band fra Peru. Litt småteknisk variant av sjangeren med skikkelig god growl, mange småhektiske riff, noen kjappe, noen roligere og noen litt mer tekniske, en god death metal trommis og et pent knippe låter der det skjer mye stort sett hele tiden. Tempoet er varierende og man kan med litt velvilje si at det er mye krutt i musikken. Men, dette er krutt som har eksplodert mange ganger før. Ergo, man har hørt det før. Dog, det er veldig bra gjennomført og Infection er et glimrende alternativ til haugevis med andre death metal band som ikke helt når opp. Det var i alle fall det jeg mente etter tre runder på vinylspilleren.

Men så ble jeg overrasket. Skiva vokser og det dukker opp flere og flere kule partier som jeg ikke fikk med meg de første rundene. Spesielt på låta «Regurgitating Human Parts», ei låt som jeg egentlig ikke fikk med meg noe av de første rundene.

Peru er ikke det mest kjente landet for denne typen metal og Infection skal ha kudos for å sende ut promo vinyl i stedet for digitale filer. Litt morsom og småkinky coverart som er en av mange høydepunkter på denne skiva.

"Acrotomophile Mutilator" er allerede to år gammel, men vel verdt å sjekke opp om du liker god death metal. Og husk, gi den litt tid.

https://infectionmetal.bandcamp.com/album/acrotomophile-mutilator

https://www.facebook.com/infectionmetal/