WOLFMOTHER på Oslobesøk (5/5)

WOLFMOTHER på Oslobesøk (5/5)

 

Oslo – Sentrum Scene

 

Torsdag 5. mai 2016
(Døra åpner kl 19:00)

 

WOLFMOTHER

 

+

 

ELECTRIC CITIZEN

 

KONSERTEN ER UTSOLGT!!

18 år leg plikt

 

Facebook Event

 

Det australske hardrockbandet Wolfmother brakdebuterte i 2005 med selvtitulert plate, og ble med en gang sammenlignet med band som Led Zeppelin, Black Sabbath, Queens of the Stone Age og The White Stripes. Albumet inneholdt flere hits, hvorav både "Joker & the Thief" og "Woman" gikk sin seiersgang på både hitlister og radiostasjoner verden over. Sistnevnte låt vant bandet forøvrig en Grammy for. Siden har Andrew Stockdale & Co fulgt opp med de feiende flott platene "Cosmic Egg" (2009) og "New Crown" (2014). Nå har de nettopp sluppet fjerdealbumet "Victorious". Sist vi hadde bandet på besøk var en utsolgt konsert på Sentrum Scene i 2007 – nå var det virkelig på tide å få dem tilbake!