MOTORPSYCHO avslutter tur i Bergen og Stavanger

MOTORPSYCHO avslutter tur i Bergen og Stavanger

Motorpsycho_header_12.jpg

MOTORPSYCHO har ny plate ute og spiller konserter rundt omkring i Norges land for tiden. Denne helgen er de på vestlandet der Haugesund på besøk i morgen torsdag. De fortsetter i Stavanger på fredag før de avslutter i Bergen på lørdag.

 

MOTORPSYCHO

 

Stavanger – Folken

Fredag 8. april 2016
(Dørene åpner kl 20:00)

C.C. NOK 350/300 (student)

18 år leg plikt
(Vergeordning)

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

 

 

Bergen – USF Verftet

Lørdag 9. april 2016
(Dørene åpner kl 20:00)

C.C. NOK 380

18 år leg plikt
(Vergeordning)

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

Motorpsycho har nå holdt det gående i over 25 år, og er fortsatt like innflytelsesrike og nyskapende. Med en haug solide album bak seg, har de manifestert seg i mange sjangre. Foreløpig siste studioplate "Behind The Sun" ble hyllet med femmere i Dagbladet, Dagsavisen og GAFFA og terningkast seks i Aftenposten: "Mesterlig Motorpsycho"! Bandet slipper oppfølgeren ”Here be Monsters” i februar. Gruppa vies for tiden oppmerksomhet i utstillingen "Supersonic Scientists" på Rockheim. I tillegg skal bandet innlemmes i Rockheim Hall of Fame.

Motorpsycho er et rockeband fra Trondheim, som ble startet i 1989. Bandet består av Bent Sæther på bass og vokal, Hans Magnus «Snah» Ryan på gitar og vokal og Kenneth Kapstad på trommer.

Gruppens navn er hentet fra en film av Russ Meyer. Alle medlemmene har spilt i og medvirket i flere andre band og musikkprosjekter, både før og etter Motorpsycho ble startet. Motorpsycho har aldri vært redd for å benytte seg av gjesteartister, både på konserter og i studio, blant andre Deathprod, Anneli Drecker, Baard Slagsvold ((fra Tre Små Kinesere) var fast medlem i gruppa over lengre tid), Jaga Jazzist, Strings Unlimited, med flere. Kim Hiorthøy har designet de fleste av bandets albumomslag.

Musikken deres kan best beskrives som en eksperimentell blanding av psykedelisk rock, vanlig rock, jazz, metall og punk. De er kjente for å lage variert musikk, og varierer stil mellom plateutgivelsene. Den av platene som kanskje utmerker seg mest i slikt henseende er The Tussler, en fullverdig country-plate bandet laget delvis fordi Gebhart hadde fått seg banjo, delvis "for å bevise at country & western er noe mer enn den musikken foreldrene våre nesten drepte oss med i bilen i sommerferiene".