MANOWAR med sjeldent Norgesbesøk

MANOWAR med sjeldent Norgesbesøk

Stavanger – Stavanger Konserthus

 

Tirsdag 2. februar 2016

 

MANOWAR

 

Konserten er UTSOLGT!

18 år leg plikt
(13 år ved verge over 23 år)

 

Facebook Event

 

Heavy-metal bandet MANOWAR returnerer til Skandinavia i 2016 og  spiller for første gang i Stavanger. Konsertdato er 2. februar, og konserten går i Zetlitz med stående publikum.

Forrige Manowar-turne ble raskt utsolgt, og bandet ser frem til å returnere til Skandinavia. -Fansen var helt ville når vi sist besøkte Skandinavia, forteller Joey DeMaio. Noen av konsertene solgte ut på mindre enn en måned, og vi lovet å komme tilbake. Nå  gjør vi endelig det, med den største produksjonen vi noensinne har hatt.

Bandet er kjent for sin blytunge og bombastiske sound og ikke minst for tekstene om heavy metal, middelalderen, slag og norrøn mytologi. De har også rekorden for å ha spilt den lengste heavy metal-konserten noen sinne, etter en 5-timers maktdemonstrasjon i Bulgaria for noen år siden. For tiden er de aktuelle med sitt tolvte studioalbum The Lord of Steel, som har fått sterke 10/10 av Metal-Norge.com

www.manowar.com