GHOST, RIVAL SONS OG TREMONTI TIL TONS OF ROCK!

GHOST, RIVAL SONS OG TREMONTI TIL TONS OF ROCK!

 

GHOST, RIVAL SONS OG TREMONTI TIL TONS OF ROCK!

 

REKORDSALG

Vi fortsetter gavedrysset i førjulsstria, og det med noen av de bandene som har stått absolutt øverst på ønskelista. Billettsalget er enormt. Det er solgt rekordmange festivalpass, det er under 300 billetter igjen til torsdagen, og det kommer ikke til å bli noe mindre trøkk når vi legger til disse artistene til lista som allerede består av blant andre Black Sabbath, Alice Cooper, Megadeth, Sixx:A.M., Behemoth, Raga Rockers og Black Debbath.

 

GHOST KOMMER

Svenske Ghost kommer tilbake for å hjemsøke festningen, etter en helt utrolig karriereutvikling. Bandet som ga ut sin første singel for bare litt over fem år siden, er nå blant rockens aller heteste og største navn. Og da snakker vi ikke kun i små nisjer. Ghost har blitt DET bandet alle snakker om, og etter at vi hadde besøk av Papa Emeritus og hans navnløse skrømt i vårt åpningsår 2014, har de eksplodert i popularitet, og deres nye plate Meloria topper det som er av lister, både på salgstall og kåringer, når 2015 skal oppsummeres. Nå sist ble de nominert til selveste Grammy prisen i USA. Når et unisont Tons of Rock-publikum hyllet og nærmest krevde å se Ghost igjen, kunne vi ikke annet enn å innfri.

 

Rival Sons har etter hvert blitt et kjent navn, og har som et av bransjens mest hardtarbeidende band jobbet seg fra små svette klubbscener til å fylle de større hallene også her hjemme, og vi er ikke redde for å utpeke amerikanerne til det neste store stadionbandet. Liker du klassisk rock av typen Zeppelin, liker du Rival Sons. Og de kommer til å levere en hårete pakke når de endelig kommer til Fredriksten Festning og Tons of Rock!

 

Tremonti er foreløpig ikke det mest kjente navnet her til gards, men om vi sier at hovedmann Mark Tremonti også har traktert strenger i band som Creed og Alter Bridge, ringer det nok noen bjeller. De siste årene har han satset mer og mer på sitt soloprosjekt Tremonti, og dette med stort hell. Nå kommer Mark og co til Halden, og det gleder vi oss til!

 

TIDENES SAMLING AV ROCKESTJERNER I NORGE

Det er altså duket for tidenes samling av rockestjerner på norsk jord fra 23-25 juni, da man kan møte på Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Nikki Sixx, Alice Cooper, Dave Mustaine, Papa Emeritus, Nergal, Michael Krohn, hele Norges Egil, og et utall andre kjente fjes på Fredriksten Festning. Dette selvsagt i tillegg til mindre kjente fjes og artister, men av en fryktelig høy klasse.

 

Bookingsjef Jarle Kvåle kommenterer:   " Vi vet at Ghost til Tons Rock er en julepresang mange har drømt om. Svenskene er det mest potente og fremadstormende bandet som fins i dag, og har med sitt siste album levert det som garantert om 20 år står igjen som en av dette tiårets absolutte klassikere. Med Ghost, Rival Sons & Tremonti ser vi både samtiden og fremtiden internasjonal hardrock. Dette trekløveret sammen med gudene i Black Sabbath, Alice Cooper, Megadeth, Raga Rockers & Behemoth gjør at dette blir en historisk helg for Halden, Østfold og hele Norge"

 

Hotellpakke: UTSOLGT

VIP-pakke: UTSOLGT

TORSDAGSPASS: KUN 300 BILLETTER IGJEN

JULETILBUD PÅ FESTIVALPASS UT 2015.

2090,- + avgift (2250,- FRA 2016)


Billetter kjøper du her:

http://www.billettservice.no/…/tons-of-rock-billetter/935524