BARONESS til Rockefeller (30/3)

BARONESS til Rockefeller (30/3)

Rockefeller – Onsdag 30. mars
BARONESS

Baroness til Rockefeller!

Fra Savannah, Georgia kommer en bemerkelsesverdig sludge-metal-kvartett – Baroness. De albumdebuterte i 2007 med "Red Album" og fortsatte med "Blue Record" i 2009. Baroness fulgte opp i 2012 med dobbeltalbumet "Yellow & Green". Blodfansen ble gledelig overrasket etter tre års nervepirrende venting. Skiva har en nevneverdig dypere progressiv tilnærming til klassisk sludge enn kultskivene Rød og Blå. Sistnevnte delikatesse ble kåret til tidenes album av L.A Weekly. Baroness har modnet til edel vin, men har beholdt signaturen, en lekende dynamikk og crossover mellom blytunge riff og episke og lavmælte partier. Bandet har turnért med bl.a. Metallica, Converge, Mastodon, High On Fire, Clutch og en rekke andre majesteter på metaltronen.

Albumet "Purple" slippes i morgen 18. desember. Sjekk den seneste singelen "Shock Me" her.

Billetter i salg nå!

Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133