DESTRUCTION til Blå (19/12)

DESTRUCTION til Blå (19/12)

 

Oslo – Blå

 

Lørdag 19. desember
(Dørene åpner kl 20:00)

 

DESTRUCTION

+

TANTARA

 

C.C. NOK 325,-

20 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook Eventside

 

I Weil am Rhein i Tyskland startet Tommy på trommer, Mike på gitar og Schimer på bass og vokal et band som skulle vise seg å bli en av de legendariske bandene i Thrash Metalls historie: DESTRUCTION!

To år senere kom det første albumet – Sentence Of Death – og året etterpå fikk de se starten på sitt internasjonale gjennombrudd når de dro på Europaturnè med selveste Slayer.

Etter dette går det slag i slag med nesten årlige albumutgivelser og utskiftninger av medlemmer, før det plutselig sier stopp med "Cracked Brain" som kommer i 1990.

Det går mer eller mindre nøyaktig 10år før det neste albumet kommer (All Hell Breaks Loose, 2000), men comebacket trigger noe i bandet som siden den gang nesten har utgitt et albumet i året og overbevist stort live og vi gleder oss til å ta juleferien på forskudd med Destruction 19. desember

TANTARA
Tantara er et Thrash Metal band fra Hamar som ble grunnlagt i 2009. Bandet spiller i samme stil som Heathen, Vio-Lence og Metallica. Bandet slapp sitt debutalbum "Based on Evil" i 2011, og jobber nå med å spille inn oppfølgeren. Hvis du er fan av god gammel thrash, vil du ikke bli skuffet.

 

http://www.destruction.de/

https://www.facebook.com/TantaraThrash