BIGBANG til USF Verftet (18/12)

BIGBANG til USF Verftet (18/12)

 

Bergen – USF Verftet
 

Fredag 18. desember

 

BIGBANG

 

C.C. NOK 350,-

18 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook Eventside

 

For Bigbang-fans kommer alltid julen tidlig, og fredag 18. desember er trioen på plass i Bergen og USF Verftet med et elektrisk konsertsett det lukter svidd av. Bigbangs julekonserter er en årviss ttradisjon, og Bergen i 2015 er selvsagt ikke noe unntak!

Bigbang har helt siden starten i 1992 vert et av Norges aller fremste liveband, noe de har bevist igjen og igjen. I tillegg har de opprettholdt et imponerende nivå på den etter hvert svært så innholdsrike albumkatalogen.

I mars 2013 kom "The Oslo Bowl", som blant annet ble omtalt som et nytt Bigbang-høydepunkt i VG. Og karakterisert som "låt-for-låt, et av de beste de har laget". Dagbladets anmelder Øyvind Rønning var ikke snauere enn at han trillet en sekser og kalte platen Bigbangs svar på The Rolling Stones-klassikeren "Exile on Main Street".

Mye av grunnen til at Bigbang fremdeles oppleves som friskt og vitalt er at Øystein Greni & co aldri er redde for å ta musikken sin inn på nye stier. 

 

http://bigbang.no