VULTURE INDUSTRIES med spesielt set i Bergen til helgen (20/12)

VULTURE INDUSTRIES med spesielt set i Bergen til helgen (20/12)

 

Bergen – Garage

 

Lørdag 19. desember 2016

 

VULTURE INDUSTRIES

 

C.C. NOK 170,-

20 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook Eventside

 

Som et kort avbrudd i arbeidet med sitt fjerde album gir Vulture Industries oss en eksklusiv konsert hvor bandet vil presentere sanger fra hele sin katalog. Bandet er kjent for sin eksentriske og mørke metall iblandet både catchy refrenger og vindskjeve komposisjoner. Det hele leveres som del av et energisk konsertuttrykk som spenner bredden av det menneskelige følelsesregisteret. Denne kvelden blir det et sjelden gjensyn med klassikere som nesten aldri fremføres live.  

 

https://www.facebook.com/vultureindustries/