BLACK DEBBATH tilbake i Trondheim (11/12)

BLACK DEBBATH tilbake i Trondheim (11/12)

Trondheim – Familien

Fredag 11. desember 2015
(Dørene åpner kl 22:00)

 

BLACK DEBBATH

 

C.C. NOK 250,- + avgift

20 år leg plikt

 

Facebook eventside

Billetter kjøper du her

 

Vi er enormt stolte av å kunne annonsere norges mest meningsfulle band, selveste femte statsmakta BLACK DEBBATH!

Black Debbath har levert tung, tung politisk rock siden 1999. De har gjennom sin innsats som en overordnet femte statsmakt i Norge satt så vel den politiske som musikalske dagsorden siden den gang. Bandet er aktuelle med sin sjuende plate ”Universell Riffsynsing”, som bl.a. har fått en femmer i Dagbladet. Den nye platen tar bl.a. for seg ernæringspolitikk, lønns- og fordelingspolitikk og trygghetspolitikk og inneholder hits som "Dum dum minister", "Pensjonsballade" og "Til hælvete med Munchmuseet!".

Nuff said.
En kveld for bøkene!