BLOOD RED THRONE til hovedstaden (20/12)

BLOOD RED THRONE til hovedstaden (20/12)

Oslo – Revolver

Torsdag 10. desember 2015

 

BLOOD RED THRONE

+

APHERIUM

 

C.C. NOK 150,-

20 år leg plikt

 

Dørene åpner kl 21:00

 

BLOOD RED THRONE

BloodRedThrone er et av Kristiansands største metal band og Norges ledende band i death metal sjangeren. Grunnlegger og gitarist, Daniel "Død" Olaisen er fremdeles igjen i bandet som har gitt ut 8 studio album siden starten i 1998. Bandet er signert på engelske Candlelight Records og har totalt sett solgt nærmere 100.000 album. Bandet har flere ganger turnert i Skandinavia, Europa, Sør og Nord Amerika som headlinere, men også vært support for blant annet Dimmu Borgir, Enslaved, Suffocation og Cryptopsy. Bandet har spilt på en rekke internasjonale festivaler, deriblant Wacken, Hellfest og Brutal Assault.

ASPHERIUM

Aspherium er et progressivt death metal band fra Moss/Oslo. 
I fjor kom deres andre album The Fall of Therenia. Det fikk anmeldelser som 5/6 i Scream Magazine og 8/10 i Metal Hammer Norway.

The Fall of Therenia er et science fiction konseptalbum som tar deg på en reise gjennom en rekke forskjellige stilarter innen metall sjangeren. 

Grunnstilen er death og thrash, men bandet blander inn black metal, progressivitet og moderne metall samtidig som de blander inn rolige partier og vever det sammen til en helhet.
Albumet er mikset og mastret av Jens Bogren i Fascination Street Studios som har jobbet med artister som Opeth, Ihsahn, Soilwork og mange fler.

Aspherium har i år spilt på festivalene Tons of Rock og Blastfest. Tidligere har de blant annet vært på turné i Norge med Decapitated og Blood Red Throne, 
Europa turné med Blood Red Throne, varmet opp for band som Satyricon, Ihsahn og Susperia og vært på barne tv på NRK.