HAMMERFALL på Oslo-besøk

HAMMERFALL på Oslo-besøk

 

Oslo – Rockefeller
 

Torsdag 26. november 2015

 

HAMMERFALL

 

C.C. NOK 350,- + avgift

18 år leg plikt

 

Det svenske powermetalbandet HammerFall kommer tilbake til Rockefeller! Pojkarna med Joachim Cans og Oscar Dronjak i front har gjort det stort siden platedebuten i 1997, og er et av Sveriges aller største heavyband.

Det store gjennombruddet kom med låten "Hearts on Fire" fra albumet "Crimson Thunder", som solgte over 300.000 eksemplarer verden over. De er også kjent for andre store hits, som "Last Man Standing", "Any Means Neccessary" og "Renegade".

Bandet er aktuelle med sitt niende album "(r)Evolution" (2014), som toppet listene i Sverige. Forrige konsert på Rockefeller var i 2011, og nå blir det endelig et nytt Oslo-besøk!