Torche til Garage onsdag 11. november

Torche til Garage onsdag 11. november

Floridabandet Torches siste album, «Restarter», har har satt rockehjerter i brann verden over. Ikke uten grunn, kvartetten leverer nemlig varer som både er nyskapende, alternative og ekstremt fengende. Gjengen klatret sine første store steg med fantastiske «Meanderthal», som blant annet ble årets album i prestisjetunge Decibel Magasine.

Siden den tid har guttene turnert med blant andre High on Fire, Clutch, Isis og Baroness. Det er mildt sagt en god skole å gå, noe som viser igjen på bandets fenomenale liveopptredener. Til tross for at platene deres er bejublet over hele fjøla, er det som konsertartister bandet virkelig kommer til sin rett.

Om du har sans for gyngende groover, tunge akkorder og gode melodier, er dette gjengen som kan gjøre dagen din enda litt bedre.

Pitchfork lovpriste bandets fjerde plate da den kom tidligere i år og skrev at Torche har funnet vinnerformelen: «Skriv fengende låter, spill dem øredøvende høyt, og blås i gimmick og unødvendig staffasje.»

Rene ord for pengene, akkurat slik Torche er i liv og leven. Vi lover jubelkveld for alle harde rockere.

Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg.
Billetter: Billettservice: 815 33 133, Grupper og Hotelpakker 09901, Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50, Apollon, 7-Eleven og Narvesen.
Dørene åpner kl. 20.00.

Av Jon Petter Kaalaas