Årabrot til Hulen torsdag 22. oktober

Årabrot til Hulen torsdag 22. oktober

Årabrot, tar med seg Le Corbeau og Ghold (UK) og, gjør noen eksklusive konserter i Norge i høst i anledning deres kommende EP «You bunch of idiots». 22. oktober tar de turen innom Hulen. Årabrot er blitt synonymt med kompromissløs støy-rock og den Spellemannspris-vinnende gjengen er kjent for å levere på scenen.

Med «You Bunch of Idiots» fullfører Årabrot trioen av EPersom har blitt sluppet siden forrige album. I likhet med de foregående EPene serveres man her Årabrot på sitt mest sammensatte. Seks spor med forførende støy rock, iblandet dyp sludge, industriell monumentalitet og ren forlystelse i rocknrollens navn. Innimellom pipler det også frem små soniske rykninger som trekker deg til seg og holder deg der med jerngrep.

Blant bidragsyterne Årabrot-sjef Kjetil Nernes har fått med seg denne gang finner vi Karin Park, Milton Von Krogh (Pirate Love), Lasse Marhaug og den mystiske "Spiritwo" som tilfører litt arabisk messing.

EPen ble spilt inn og mikset av Milton von Krogh på DjuraMissionshus i Sverige og Taakeheimen Lydrike i Norge og mastret av Jason Ward på Chicago Mastering.
Omslagskunsten er av den norske kunstneren Johannes Høie, som har stått for coverene på alle tre EPene og Årabrots siste album.

Bill. kr. 180,- + bill.avg.
Billetter: https://hulen.ticketco.no/rock_out_aarabrot__le_corbeau__ghold_uk
Dørene åpner kl. 21.00.

Av Jon Petter Kaalaas