Keep of Kalessin til Hulen lørdag 24. oktober

Keep of Kalessin til Hulen lørdag 24. oktober

Keep of Kalessin er et av Norges mest annerkjente metalband. Det episke lydbilde til virtuosene fra Trondheim skinner som sterkest på deres siste utgivelse; Epistemology. Den unike stilen, og deres tekniske ferdigheter har lagt grunnlaget for at Keep Of Kalessin opparbeidet seg en massiv fanbase verden over.

Indie Recordings er norges mest kjente metal selskap. I et tiår har de hentet frem band etter band, og gitt oss noen av de største norske metal klassikerne. Selskapet har en stor standing både nasjonalt og ikke minst internasjonalt. Nå skal jubileumet feires med Indie Recordings "10 years anniversary tour". Turneen er sammen satt av 3 av de mest spektakulære og spennende bandene i Indie Recordings stallen. Turneen er co headlinet av Keep of Kalessin & Vreid, og med Vredehammer som support. 

Bill. kr. 250,- + bill.avg.
Billetter: https://hulen.ticketco.no/indie10
Dørene åpner kl. 21.00.

Av Jon Petter Kaalaas