Ribozyme til Garage fredag 30. oktober

Ribozyme til Garage fredag 30. oktober

Ribozyme har lang fartstid i den norske rockescenen med 6 albumutgivelser bak seg og heftig turnèvirksomhet i inn og utland. Bandets tilnærming til sin alternative, progressive rock har ført til sammenlikninger med en med en lang rekke artister, men metalsucks.net sa dog det viktigste: ”It grooves the fuck out without trying to be hipster cool”.

Det har gått tre år siden Ribozyme slapp «Presenting the Problem”, bandets første album på Indie Recordings. Presenting the Problem skaffet for alvor Ribozyme oppmerksomhet utenfor landegrensene. Utgivelsen ble etterfulgt av en omfattende norgesturnè, og senere europaturnè med legendariske «…And You Will Know Us By The Trail Of Dead» våren 2013. Oppfølgeralbumet Grinding Tune ble sluppet 11.mai i år, og tilbakemeldingene har vært strålende: Med anmeldersitater som ”Hæ, seriøst går det ikke an å manipulere terningen til en syver?” (Scream Magazine), og ”En mektig og tidvis altoppslukende utgivelse” levnes det liten tvil om at bandet har overgått seg selv igjen.» (Bergens Tidende).

Bill. kr. 150,- inkl bill.avg. 20 år leg.
Billetter: https://garage.hoopla.no/sales/ribozyme15/
Dørene åpner kl. 22.00.

Av Jon Petter Kaalaas