Pentagram til Hulen fredag 13. november

Pentagram til Hulen fredag 13. november

Amerikanske Pentagram er et av verdens mest innflytelsesrike undergrunnsband og har oppnådd en enorm kultstatus og heder innenfor sin sjanger. Vokalist og trofast frontmann Bobby Liebling blir i mange miljø sett på som en levende legende! Bandet startet opp maskineriet allerede i 1971 og har gjennom flere år skiftet besetning, byttet navn og gitt ut en rekke skiver. En tradisjonsrik oppskrift bestående av 70-talls hardrock, klassiske riff, tøff rytmeseksjon, doom-metal og en energisk vokal.  Inspirasjonen fra Black Sabbath er tydelig, men til tross for at de begge opererer innenfor samme sjanger, har Pentagram definitivt greid å skape sin egen sound og identitet.

I 2011 gav Pentagram ut skiven «Last Rites» og gjennomførte en omfattende turnè til fantastiske tilbakemeldinger. Et band som fortjener hver eneste lille centimeter de har fått i rockehistorien, sa GAFFA i 2011, noe som vitner om et band som slettes ikke har mistet grepet. Dokumentarfilmen «Last Days Here» kom ut i 2012 og forteller historien om Bobby Lieblings forhold til narkotika og innspillingen av det siste albumet «Last Rites». Deres nyeste plateutgivelse vil dukke opp 28.august, før de senere på høsten tar turen til Bergen!

Bill. kr. 330,- + bill.avg. 18 år leg.
Billetter: https://hulen.ticketco.no/pentagram
Dørene åpner kl. 21.00.

Av Jon Petter Kaalaas