HØSTSABBAT 2015

HØSTSABBAT 2015

HØSTSABBAT er en liten festival som holder hus på Betong i kjelleren på Chateau Neuf i Oslo. Ble første gang arrangert i 2013 og er et samarbeid mellom studentforeningen på Betong og diverse ildsjeler som ønsker å fremme gode rocke- og metalband fra undergrunnen.

Årets festival arrangeres 25. og 26. september. Over disse to dagene får man oppleve alt fra tung bluesrock, seig doom, groovy stoner-rock, prog i både moderne og 70-tallsdrakt, knusende slugdemetall, psykedelisk spacerock til prototypisk heavy metal. Fra klokka 17 på fredagen og 15 på lørdagen får man totalt 17 band som spiller på to scener. Rundt halvparten er internasjonale navn. Programmet er lagt opp slik at man skal kunne få med seg alt, uten hverken betydelige overlapp eller pauser mellom. Mat, drikke, merch og stands hører også med. Etter konsertprogrammet er ferdig for kvelden kan arrangørene friste med DJer som selveste Walter Roadburn.

Fjorårets arrangement var en stor suksess med gode besøkstall. Både band og publikum var svært fornøyde med hverandre og stemningen var helt utrolig. Høstsabbat har virkelig verdens varmeste og mest dedikerte (og mest hårete?) publikum. Her kan dere se en liten oppsummering fra i fjor: https://www.youtube.com/watch?v=wIYjMh_g7fM

 

Billetter:

FESTIVALPASS: NOK 580/400
DAGSPASS FREDAG: NOK 320/220
DAGSPASS LØRDAG: NOK 350/250

Billetter kjøper du hos  www.billettservice.no

 

Overnatting:

HØSTSABBAT anbefaler Cochs Pensjonat som overnattingssted, da det ligger kun 15 minutters gange fra Betong. Ellers er det ca 136 hoteller i Oslo. En oversikt over ledige rom finner du her.

 

Line-up:

Hostsabbat_bands_15_2.jpg