Steve Hackett spiller på Rockefeller søndag 6. september

Steve Hackett spiller på Rockefeller søndag 6. september

Den kjente gitaristen fra Genesis, fra gruppens klassiske prog-rock-år fra 1970 til 1977, skapte en helt utrolig stemning inne på et fullstappet Sentrum Scene i mai i fjor. I september returnerer han til Oslo, og denne gangen inntar han Rockefeller.

Hackett er aktuell med albumet ”Wolflight”, som kom på det europeiske markedet 30. mars. Dette er hans første originale studio album siden ”Beyond The Shrouded Horizon” som kom i 2011, og det tar lytteren med på en omfattende musikalsk reise. Gjennom parallelle universer utforsker han alt fra utdødde kulturer til Hacketts egne barndomsminner. Blant annet handler ”Black Thunder” om Martin Luther King, ”Corycian Fire” om det gamle Hellas og ”Love Song To A Vampire” reflekterer over det vanskelige temaet vold i nære relasjoner.

Steve Hackett har gitt ut over 30 soloalbum i tillegg til sine 7 med Genesis, og ett med supergruppen GTR som han gjorde sammen med Steve Howe tidligere fra Yes og Asia. En produktiv, men alltid kvalitetsbevisst gitarist og produsent. Grip denne sjansen til å oppleve en fantastisk musiker og et nydelig stykke musikkhistorie på Rockefeller 6. september.

Musikerne som spiller med Hackett under denne høstturnéen er: Roger King på keyboard; Gary O’Toole på trommer og perkusjon; Ron Townsend på saksofon og fløyter; Roine Stolt på bass og gitar; Nad Sylvan på vokal.

Bill. kr. 395,- + bill.avg. 18 år leg.
Billett: http://www.billettservice.no/event/steve-hackett-billetter/457971
Dørene åpner kl. 20.00.

Av Jon Petter Kaalaas