Shot At Dawn spiller på Rockefeller lørdag 5. september

Shot At Dawn spiller på Rockefeller lørdag 5. september

Shot At Dawn er tilbake med EPen "Legendary". Bandet har spilt med mange internasjonale storheter og får gode anmeldelser på både forrige skive og den nye EPen. Liveshowet skal heller ikke kimses av, og sist de headlinet John DEE fikk de en 9/10 av Metal Hammer. Med rytmiske utfordringer og spydige gitariff, serverer Sverm dere en rå kombinasjon av hardcore, trashmetal og punk. Det sies at musikken får blodet til å koke og mordi til å slå hjul. Opp fra asken av band som Eskatol, Black Blood World og Englemaker steg bandet Timeworn. De beveger seg musikalsk i ett landskap der tung metal og ildsint hardcore møtes, hvor det ligger mye sjel latent. Silence The Sky spiller teknisk, tung og storslagen metal med velplasserte nikk til både hardcore og postrock.

Etter endt konsert blir det fest på Bushwick med Chris og Espen fra Shot At Dawn som DJs. Ingen grunn til å bevege seg videre i byens forvirrende lysløype av utesteder og kaos. Det er på Bushwick det skjer! Fri entré.

Konserten er flyttet fra 11.9. Kjøpte billetter gjelder, eller kan evt. refunderes innen 4.9.

Bill. kr. 125,- + bill.avg. 18 år leg.
Billett: http://www.billettservice.no/event/shot-at-dawn-sverm-timeworn-stormbeist-flyttet-til-050915-billetter/464965
Baren vår Kjøkkenet er en del av inngangspartiet til John DEE, og åpner allerede kl. 19.00. Døren til John DEE åpner kl. 20.00.

Av Jon Petter Kaalaas