Åge Aleksandersen & Sambandet spiller på Rockefeller 11. og 12. september

Åge Aleksandersen & Sambandet spiller på Rockefeller 11. og 12. september

Denne mannen trenger knapt noen introduksjon. Han er en levende legende, og sammen med bandet sitt har han spilt en drøss utsolgte konserter hos oss opp igjennom årene – og nå ønsker vi Åge & Sambandet velkommen tilbake til Rockefeller nok en gang! Som de fleste sikkert har fått med seg skrives det et nytt kapittel i norsk rockhistorie i 2016, når Åge & Sambandet entrer scenen i Royal Albert Hall som første norske headliner noensinne. Denne konserten ble utsolgt på 4 minutter! Trønderrockens gudfar er fremdeles aktuell med studioalbumet, "Sukker Og Salt", som bl.a. fikk femmere i Dagbladet og Adressa.

Begge konserter er utsolgt!
Dørene åpner kl. 20.00.

Av Jon Petter Kaalaas