NIFELHEIM til INFERNO 2016

NIFELHEIM til INFERNO 2016

NIFELHEIM TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2016

Sveriges råeste black metal-band NIFELHEIM er klare for å spre mørke over Inferno Metal Festival i 2016! Det velkjente black metal-bandet er noe av de ypperste innen black metal og har alltid vært et flaggskip for metal og dens sanne ånd! NIFELHEIM spiller Inferno Metal Festival for aller første gang og det er kommer til å bli en kveld vi alle vil huske!

 

Nifelheim_15_1.jpg

NIFELHEIM
Nifelheim ble dannet i 1990 av de svenske tvillingbrødrene Hellbutcher og Tyrant. Siden den gang har bandet utgitt fire fullengdere og en haug med EP-er og splitter. Nifelheims konserter er unikt engasjerende der man skulle tro bandet var besatt av gamle Erik selv. Bandet er i største grad de fremste forkjempere for alt hva metal handler om og viser en sann lidenskap for deres musikk og kunst. Nifelheim følger ingen trender og vil aldri gjøre noen form for kompromiss når det gjelder verken musikk eller image! Nifelheim gjør nå sin aller første konsert på Inferno Metal Festival og du kan banne på at dette blir en konsert som kommer til å huskes. The devil’s force will be upon us!
http://www.nifelheim-official.com

INFERNO METAL FESTIVAL 2016
Inferno Metal Festival er den eldste og mest ekstreme metal-festivalen i Norge, og en av de viktigste ekstreme metal-festivalene i verden. Vi er veldig stolte av å holde denne posisjonen, og vi vil fortsette med å fronte norsk metal og skaffe band fra hele verden til Norge. 2016 blir vår 16. utgaven av festivalen som stadig er under utvikling. 2015 var et av de beste årene i festivalens historie og har blitt anerkjent og hyllet av presse, publikum og artister. Inferno Metal Festival 2016 vil bli enda bedre!

 

BILLETTER
4-dags festivalpass (inkludert klubbkveld): 1800,- kr. (inkludert billettavgift) 3-dags festivalpass (uten klubbkveld) 1500,- Kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/event/inferno-metal-festival-2015-club-pass-tickets/445373

Billetter tilgjengelig hos Billettservice (http://www.billettservice.no/). Telefon: +47 81533133 http://www.infernofestival.net /

http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival