HATE ETERNAL – Infernus

HATE ETERNAL – Infernus

For de av dere som fryktet at Hate Eternal skulle mykne med årene, dere kan ta det helt med ro. Det er null spor av noen som helst form for formykning på den nye skiva til Erik Rutan og vennene hans. Det er som vanlig brutalt til tusen, null melodiske innslag og uptempo låter all the way. Slitsomt ja, men herlig likevel.

På sitt raskeste og sitt mest brutale, er Hate Eternal i egen klasse. Det er få andre band som når opp til det nivået de har og klarer å holde seg der uten at låtene blir svakere. Hate Eternal har ingen problemer med det.

Tidligere har det vært litt mindre imponerende når Hate Eternal skrur ned tempoet. Ikke alt har vært like bra. Noen av låtene har faktisk vært så dårlige og manglet substans og har vært på grensen til å kalles fyllmasse. Heldigvis har gutta klart å unngå dette på «Infernus». Åpningslåta er faktisk den dårligste låta, men derfra og ut er dette en god brutal death metal skive du får vondt i hodet av. Knall og fall og plaster på såret. Selv om man blir sliten i hodet og sjel av «Infernus», kan man ikke klage, for dette er faktisk jækla bra.

Siden forrige album, har Hate Eternal fått ny trommis, igjen. Trommis på de to foregående albumene, Jade Simonetto, sluttet for to år siden og ny mann med stikkene heter Chason Westmoreland. Best kjent fra bandene Fajullah, The Faceless og Oceano. Han er en teknisk god og kjapp faen. Westmoreland og Rutan har et til tider magisk samspill på denne skiva og det er ingen tvil om at de har funnet hverandre musikalsk.

http://www.hateeternal.com/

http://www.season-of-mist.com/