DANKO JONES tilbake til Oslo (9/10)

DANKO JONES tilbake til Oslo (9/10)

Rockefeller – Fredag 9. oktober
DANKO JONES

Supp.: Giuda

Danko Jones til Rockefeller!

Den canadiske power-trioen er rock med stor R. De er aktuelle med albumet "Fire Music", som ble sluppet tidligere i år. Men det er på scenen vi virkelig ser hvor hardt de sparker fra seg. De blander rå blues, funky soul og knallhard rock. Med dette, kombinert med en personlighet som ligger utenpå skjorta, får vi selve essensen av rock’n’roll fra Danko Jones.

Bandet har spilt fantastiske konserter hos oss i en årrekke – sist gang på et smekk utsolgt John DEE under vårt 15-årsjubileum i 2012. Nå er bandet tilbake der de hører hjemme – vel møtt på Rockefeller 9. oktober!

Billetter i salg onsdag 19. august kl. 09.00.

Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.