Band of Skulls tilbake til John Dee torsdag 20. august

Band of Skulls tilbake til John Dee torsdag 20. august

Bandet er fremdeles aktuelle med fjorårets plate "Himalayan", som bl.a. fikk 8/10 av NME. Southampton-bandet albumdebuterte i 2009 med ”Baby Darling Doll Face Honey”, og fulgte den opp med "Sweet Sour" i 2012 – på den turnéen spilte de for et mer eller mindre utsolgt John DEE. Siden den gang har bandet turnért med både Queens Of The Stone Age og Muse. Av AllMusic blir musikken beskrevet som: "(…) a gritty, ferociously heavy indie rock & roll out of the mist of blues history". Band Of Skulls er Russell Marsden, Matt Hayward og Emma Richardson.

Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg.
http://www.billettservice.no/event/band-of-skulls-billetter/457233
Baren vår Kjøkkenet er en del av inngangspartiet til John DEE, og åpner allerede kl. 19.00. Døren til John DEE åpner kl. 20.00.

Av Jon Petter Kaalaas