GOLERS – South Mountain Style (digital)

GOLERS – South Mountain Style (digital)

Dette er debutskiva til Golers, som etter suksessen med sitt siste album "In ‘n’ Outlaws» ganske kjapt bestemte seg for og re-utgi denne digitalt nå i år. En grei avgjørelse, da debuten fra 1999 er vel så bra som sisteskiva. Knall herlig rå pønk-grindcore-thrash med morsomme enkle tekster.

Låtene er av den korte varianten. De fleste ligger under to minutter og totalt er det 14 låter på til sammen 27 minutter på denne skiva.

De pønka trommene, de enkle grindcoreriffene, tempoet og kjøret er stort sett det samme på alle låtene og ingenting av dette er superdupert. Det er greit, kult og gledespredende. Ser for meg at dette blir man lett øltørst av.

Jeg har utelatt vokalen med vilje så langt, for det er den som drar det hele opp. En herlig miks av thrash-skrik og growl der det er den vidunderlige rå thrashvokalen som regjerer i 80 % av tiden. Men det er på sin plass med growl her og der i tillegg til en mer renere variant som dukker opp når du minst venter det. Uten denne gode varierende vokalen, hadde Golers bare vært et middels til middels minus band. Men det er de ikke og likte du «In ‘n’ Outlaws», da vil du digge denne.